Latest posts by Sosyalist Gündem (see all)
- Venezeula Sonrası Kolombiya’nın Durumunu Devrimci Marksist Jerson Reyes ile KonuÅŸtuk - Ocak 7, 2026
- Venezuela Sonrası: Akbabaların Durmaya Niyeti Yok! – Emre Güntekin - Ocak 6, 2026
- İran | Emek Örgütleri, Emekliler ve Kitle Örgütlenmelerinin Halk Ayaklanmasıyla Dayanışma için Ortak Bildirisi! - Ocak 6, 2026
Fransa’da Sarı Yeleklilerin protestoları esnasında 80 yaşındaki bir kadın, evinin penceresini kapatırken polisin attığı gaz fiÅŸeÄŸinin kafasına isabet etmesi sonucu yaÅŸamını yitirdi.

Fransa’nın Marsilya kentinde, Sarı Yeleklilerin protestoları sırasında 80 yaşındaki bir kadın polisin attığı gaz fişeğinin kafasına isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Gösterilerin devam ettiği sırada polisin attığı gaz fişeği o sırada evinin penceresini kapatan yaşlı kadının kafasına isabet etti. Bilincini yitiren kadın hastaneye kaldırılsa da hastanede yaşamını yitirdi. Fransa hükumetinin verilerine göre; Sarı Yelekliler gösterilerinin başlamasından bu yana 3 kişi yaşamını yitirdi.












