PSİKOTERAPİST TUĞÇE ISIYEL YANITLADI

Terapi Koltuğunda Aşk

Aşk, bir yanıyla kendimize, bir yanıyla da karşı tarafa bir iliklenme hali gibi sanki. İliklenirken düğmeyi koparabilirsiniz, yanlış yerden düğmeyi geçiriyor olabilirsiniz hatta düğmeyi iliğe geçirmeyip oraya dikebilirsiniz de…
ŞEYHMUS DİKEN YAZDI

Kürdün İlan-ı Aşkı; Karanfilli Elma

2006'dan itibaren madem “14 Şubat Sevgililer Günü” dünyanın her yerinde kutlanıyor, aynı gün Sêva Mêxekrêj (Karanfilli Kırmızı Elma) Günü, “Valentîna Kurda” olarak Kürtler arasında kutlansın diye düşünülmüş ve kabul görüp yaygınlaşmış.
52 ERKEK 52 HAFTA / 06 YEKTA KOPAN

Yüzleşmekten Korkuyorum!

Anlatabilmek için anlamak, anlamak için de yüzleşmek gerekiyor. Şimdi çekelim önümüze ilkokul defterlerimizi, sayfalar dolusu yazalım: “Yüzleşmekten korkuyorum!”
BAŞÖRTÜSÜ MÜCADELESİNİN DEĞİŞEN YOLCULUĞU

Fatma Bostan Ünsal: Müdahale Her Zaman Kadına Yöneliyor

"Artık farklı düşünen, tek tip olmayı kabul etmeyen, kendi sorgulamalarını yaşayan başörtülü kadınlar var. Diğer insanlar veya kesimler bunu görmese de başörtülüler kendilerini biliyorlar. Oluşturulan tek tip kalıba uymuyorlar."
AKADEMİSYEN YARGILAMALARI

15 Akademisyen İki Mahkemede Hakim Karşısındaydı

Koç, Arel, Marmara, Özyeğin, Bahçeşehir, Yüzüncü Yıl, Kadir Has, YTÜ'den imzacı 15 akademisyenin davalarının ilk duruşmaları görüldü.

52 Hafta 52 Erkek

Haberler

Bugünün Yazarları

Bugün En Çok Okunanlar

Tarihte Bugün

  • 1931
    Türkiye güzeli Naşide Saffet Hanım Avrupa "güzel göz kraliçesi" seçildi.

Erkek Şiddeti Çetelesi

Medya Gözlem Raporları

  • 2001 - 2017 Raporları

    Bağımsız İletişim Ağı, 2001'den bu yana ifade özgürlüğü ihlallerini izliyor ve raporlaştırıyor. Bugüne kadar yayınlanan raporların tamamına buradan ulaşabiirsiniz.

bianet’ten Özel Dosyalar

  • bianet'te yayınlanmış yazı dizileri, fotoröportajlar, ses kayıtları ve derlemelerden seçkilere buradan ulaşabilirsiniz.